top of page

Bruiloft Rob en Sanne

De bruiloft van Sanne & Rob was echt fantastisch! Wat een lief stel en wat een leuke familie & vrienden hebben ze!

We begonnen om 09.00 uur in het huis van Sanne & Rob waar alle mannen en de ouders van Rob zich hadden verzameld. Eerst een kop koffie, beetje kletsen en toen begonnen de mannen aan het klaarmaken voor de grote dag. Met een hoop lachen, herinneringen ophalen over vroeger en -toch ook wel bij Rob een klein vleugje zenuwen- te bespeuren- maakte ze zich klaar om de bruid op te pikken. 

Sanne maakte zich klaar in het huis van haar ouders, waar zij werd bijgestaan door haar moeder en beste vriendin.

nog even een final touch, een trotse blik van haar moeder een lieve knuffel van haar vriendin en Sanne was klaar om opgehaald te worden door haar lieve toekomstige man Rob.

De voltrekking en het feest vonden plaats in Moerkapelle op het prachtige Landgoed het "Land van Belofte"  

Omdat we prachtig weer hadden werd alles buiten gevierd.  De aankleding was geweldig, je zag veel persoonlijke elementen terug tijdens de bruiloft zoals het zelfgemaakte gastenboek van een eerder gemaakte fotoshoot door Hofman Photography, een eigen logo, persoonlijke bedankjes... aan alles was gedacht. Het diner vond plaats op de prachtige zolder en was prachtig aangekleed. Het diner werd verzorgd door Marcel van MKC catering. Werkelijk een heerlijk diner en een subliem dessert! Complimenten.

Het feest was de kers op de taart! De openingsdans van Rob en Sanne begon rustig maar.... wat gaven zij een show weg toen de beat eenmaal werd ingezet!

Rob en Sanne, het was super! heel veel geluk en liefde!

Overige leveranciers:

Jurk Sanne: weddingstyles

Pak Rob: Roka rotterdam

DJ: ambitious 

Haar & Make-up: Dsalon

Bruidsboeket en corsage: Bloom your life

bottom of page