top of page

| Trouwfotograaf Kasteel de Wittenburg |

Bijgewerkt op: 28 mei 2019


Op 18 januari mocht ik mijn eerste bruiloft fotograferen van 2019! Op een geweldige locatie legde ik de liefde vast tussen twee mensen die, inmiddels voor mij ook erg speciaal zijn geworden.

Sandra & Arjan ontmoette ik op de Weddingfair in Rotterdam. We raakten aan de praat en al heel snel hadden we een leuke klik. Na een eerste kennismaking besloten we een loveshoot te doen op Kasteel de Wittenburg en daarna koffie te drinken en de belangrijke dagen, zoals het Hindoestaans huwelijk alvast samen door te nemen. Heel leuk om zo nauw betrokken te zijn bij de voorbereidingen en mee te mogen denken met het bruidspaar.


In december 2018 mocht ik voor hen het Hindoestaanse huwelijk vastleggen. Dat was al een fantastische ervaring en nu mocht ik op dit prachtige kasteel in Wassenaar het Nederlandse huwelijk vastleggen. De gastvrijheid, de liefde tussen de families en de ontspannen sfeer zorgde voor een geweldige dag!


Enjoy the love...That first look! Altijd zo'n spannend moment!
Waardevolle momenten laten jullie de dag opnieuw beleven!116 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page