top of page

| Trouwfotograaf Hindu Wedding |

Bijgewerkt op: 28 mei 2019

Ok, als bruidsfotograaf heb je natuurlijk maar een missie en dat is zoveel mogelijk liefde vastleggen, een impressie van de dag kunnen weergeven en gewoon heel veel lol hebben!

Deze bruiloft omvatte alles. Liefde, plezier, heel veel kleur, rituelen, multicultureel, tranen van blijdschap, gemis van dierbaren. Echt alles!


Ik heb al wat ervaring met het vastleggen van multiculturele bruiloften, dus toen zij mij vroegen om samen met hen dit te gaan beleven hoefde ik niet twee keer na te denken. Oh yes!


Op 14 december heb ik de zogenaamde "Bhatwaan" vastgelegd, de dag voor het huwelijk. Een feest waar familie, vrienden en bekenden bijeenkomen om de liefde te vieren, rituelen uit te voeren en gezellig samen te zijn en te dansen. Op 15 december mocht ik de huwelijksvoltrekking vastleggen in de tempel! De kleur, de rituelen, de kleding, de saamhorigheid en samensmelting van twee culturen is zo tof om te zien. Op 18 januari 2019 zijn zij in Kasteel Wittenburg in het huwelijksbootje gestapt voor de Nederlandse wet, hiervan volgt zsm de nieuwe blog!


For now, enjoy the preview...
194 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page