top of page

| Genomineerd Bruidsfoto Award 2020|Oh my ... Het voelt nog zo onwerkelijk. Eindelijk mag ik het van de daken schreeuwen:


"Ik ben genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2020 in de categorie Bruidegom!!!"

Is het dan écht zover? De aanhouder wint!

Genomineerd worden in deze mooie bruidsfotografie wedstrijd waar de Nederlandse top zijn foto's massaal voor instuurt is zo een enorme eer.


Genomineerd worden is dus écht niet zomaar wat.....

Ik heb gesprongen, gejuicht, gehuild van blijdschap, gedanst en mijn vriend en onze kleine jongens zo hard geknuffeld en vastgepakt. Zo blij dat ik op de goede weg ben en dat mijn bruidsfotografie nu een punt heeft bereikt waar ik zo ontzettend trots op ben!

Uit ruim 1.250 ingezonden bruidsfoto's heeft een vakjury 80 foto's geselecteerd in verschillende categorieën. Deze 80 genomineerde foto's doen mee in de wedstrijd om de felbegeerde prijs in de desbetreffende categorie binnen te slepen. Er zal een vakjury- en publieksprijs te winnen zijn. Om de felbegeerde publieksprijs binnen te slepen heb ik jullie hulp nodig. Jullie kunnen stemmen tot 1 mei op mijn foto in de categorie

" Bruidegom". Dat kan via deze link!Mijn fotografiedroom is momenten vastleggen die herinneringen en emoties oproepen, een verhaal vertellen en foto's maken die mensen raken. Dat ik nu een nog breder publiek bereik met mijn bruidsfotografie vind ik echt waanzinnig! Ik ontmoet fantastische mensen en kom op geweldige plekken in Nederland maar ook ver daarbuiten: in 2019 ben ik afgereisd naar Aruba om een te gekke bruiloft vast te leggen, heb ik op een prachtig landgoed in de Belgische Ardennen de liefde vastgelegd, heb ik in Alicante een bruiloft als second shooter mogen fotograferen, heb ik geleerd van échte vakmensen en staan er in 2020 ook weer geweldige bruiloften op de planning!


Mijn genomineerde bruidsfoto (zie hieronder) is genomineerd in de categorie "Bruidegom". Toen ik de bruiloft van dit leuke stel mocht vastleggen wist ik dat ik een te gekke reportage ging maken. De mensen, de sfeer, de locatie en de hele setting klopte. Toen ik hoorde dat deze bruidegom, met zijn fantastische dancemoves een surprise act, samen met zijn collega's had voorbereid, voor zijn kersverse vrouw wist ik dat het mooi zou worden! De kracht van bruidsfotografie is deze momenten van te voren al zien en op een professionele manier, op het moment suprême, weten vast te leggen. De foto vertelt een verhaal, je word er in meegenomen. Het heeft geen uitleg nodig.


De verkiezing Bruidsfoto Award heeft als doel om de nieuwste bruidsfoto trends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen.

Genomineerden, eervolle vermeldingen en winnaars van de Bruidsfoto Award komen allen op verschillende momenten in het jaar via relevante media (regionaal en landelijk) onder de aandacht van aanstaande bruidsparen. Dat ik daar nu ook tussen mag staan voelt zo tof! Whaaaa ;-)


Ik ga genieten van de komende periode en kijk enorm uit naar de prijsuitreiking in mei, samen met vele andere topfotografen. Tot die tijd geniet ik van de weg er naartoe en voel ik mij eigenlijk nu al een winnaar!


Bedankt voor jullie eindeloze support en vertrouwen! Let's do this!


Liefs, Priscilla


De Bruidsfoto Award is uitgegroeid tot een prestigieuze fotoverkiezing waar professionele bruidsfotografen hun foto's voor kunnen inzenden.
De Bruidsfoto Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine.


Vraag snel de brochure aan en informeer naar de beschikbaarheid!


Let's meet soon...


1.040 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page