top of page

| Trouwfotograaf Bergsche Plas |

Bijgewerkt op: 28 mei 2019Op 15 maart trouwden Ben & Faiza. Toen ik hen vorig jaar voor het eerst ontmoette hadden we gelijk een klik. Ze wisten al precies hoe de grote dag er uit moest gaan zien, wat ze van mij verwachtte als hun bruidsfotograaf en hoe de gehele dag zou verlopen.


Vrijdagochtend 07.00 uur ben ik in de auto gestapt om op tijd bij Faiza te zijn in de suite om haar, make-up en aankleding vast te leggen. Toen Faiza haar prachtige, zelf ontworpen jurk, had aangetrokken was het tijd voor de first look! Ben stond, samen met zijn broertje, beneden al zenuwachtig te wachten op zijn toekomstige vrouw. Het moment dat die twee elkaar zagen was zo mooi!

De blik in zijn ogen, daar waren geen woorden voor nodig!

Regen op de trouwdag? Geen probleem!

De hele dag heeft het geregend en hebben we onze planning, om op de Kop van Zuid, foto's te maken i.v.m de harde wind moeten aflassen. Regen of geen regen? Voor de foto's maakt het écht niet uit. We hadden een plan B.


Bij iedere trouwreportage maakt Hofman Photography altijd een preview slideshow van de dag, deze slideshow stuur ik 2 weken na de bruiloft door zodat het bruidspaar dan weer even hun dag opnieuw kan beleven en nóg meer uitkijkt naar de volledige reportage! :-)


Enjoy the love en vergeet het geluid niet aan te zetten!133 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page