top of page
web profiel en meer aruba_-6.jpg
web profiel en meer aruba_-3.jpg

Over mij ...

This is me: Priscilla Hofman, het gezicht achter Hofman Photography.

Ik houd van mijn werk! Elke reportage is uniek. Keer op keer voel ik mij bevoorrecht om de liefde tussen mensen vast te leggen. De schoonheid en eenvoud van het leven. De liefde en puurheid die "gewoon" ontstaan. De emoties die zichtbaar worden bij de first look, een gespannen vader die zijn dochter mag weggeven, de emoties van ouders bij het geven van jullie ja-woord, de lach en een traan van het bruidspaar bij het luisteren naar een ontroerende speech en de energie en ontlading die loskomen bij jullie first dance. Mijn kracht is die momenten zien en voor jullie vastleggen. 

Veel mooie dromen in de fotografie heb ik al mogen waarmaken waaronder het fotograferen van bruiloften in de Carribean, het winnen van een internationale wedding award, samenwerken met een van 's werelds beste trouwfotografen en elke keer weer fantastische bruidsparen ontmoeten.

 

Ik word geïnspireerd door de prachtige, vaak zelfs roerende verhalen van mijn bruidsparen. Een verhaal vertellen met mijn foto's dat is mijn missie. 

Let's meet soon!

             Liefs,

Priscilla 


 

bottom of page