top of page

Wat lieve woorden ...

We vonden de samenwerking met jou heel erg fijn. Je bent een leuke en spontane vrouw en denkt met veel dingen mee. De eerste keer dat we jou ontmoette hadden wij gelijk een goed gevoel. Na ons 1e gesprek werd dit gevoel alleen nog maar beter. Tijdens de bruiloft vonden we je heel prettig. Je was er wel maar ook gasten gaven aan dat ze niet doorhadden dat je rondliep. Tijdens de fotoshoot was je heel relaxed en voelden wij ons heel erg op ons gemak bij jou. We zijn super super super blij met de foto's. En ook iedereen die onze foto's zien, vinden ze geweldig! Daarnaast ben je ook heel flexibel en leek het net alsof jij en onze videograaf elkaar al jaren kenden en samenwerkten.

- Dirk & Marieke - 

Dirk_&_Marieke_preview (32 van 39).jpg

We vonden het een geweldige dag met alles!! Echt enorm genoten, het kon niet beter!En nogmaals heel erg bedankt voor jouw harde werk en prachtige foto's. We zijn enorm blij dat we jou hebben gekozen om onze bruiloft vast te leggen en zijn je al bij iedereen aan het aanraden. De link die je ons hebt doorgestuurd is prachtig en hebben wij op onze huwelijksreis samen bekeken. Wat leuk!

Bedankt!

-Joost & Marissa - 

Preview_Joost&Marissa_Website (17 van 24

Ontzettend bedankt voor jouw aanwezigheid op onze Spaans-Nederlandse bruiloft.Het was een prachtige dag, ondanks
de wind, waarbij je mij (de bruidegom)- als notoir fotograaf negeerder- hebt meegenomen in het hele proces. Van alle kanten hoorden wij van onze gasten, zowel de Nederlandse als de Spaanse, jouw manier van aanwezig zijn zeer op prijs werd gesteld. De foto's zijn echt prachtig geworden en laten heel mooi zien hoe onze dag is verlopen. Een prachtig aandenken. Dank voor alles!

- Jorn & Anna -

Wat zijn wij ontzettend blij met het eindresultaat. Wauw, wat ben jij goed in je
vak en heb je super mooie foto's gemaakt zeg. Precies zoals het was. Een onvergetelijk dag om nooit meer te vergeten! Je was aanwezig maar zo voelde dat niet, waardoor de foto's heel spontaan zijn geworden. Je stelde iedereen op zijn gemak en zo wist je elke keer weer het perfecte plaatje te maken. Na een paar dagen ontvingen we al de steak peak en na 4 weken al alle foto's. Je special licht maakt je uniek. Wij vinden je echt ge-wel-dig lieve Priscilla en raden iedereen jou aan!

- Samantha & Stefan - 

S&S (1 van 2).jpg
08062019_Jorn&Anna_preview (11 van 12).j

Voor ons huwelijk waren wij op zoek naar een goede fotograaf. Op de trouwbeurs liep ik met mijn moeder Priscilla tegen het lijf. Zij vertelde ons wat over haar werk en wij waren direct enthousiast. Toen we er even over hadden nagedacht wist zij nog steeds wie wij waren, dat vond ik zo bijzonder en persoonlijk. Wij houden niet van "standaard" foto's en absoluut niet van poseren. Op 8 augustus was het zover! Wat heeft Priscilla prachtige foto's gemaakt van ons Turks & Nederlands huwelijk. Ook tijdens het feest heeft zij de mooiste momenten vastgelegd. Iedereen was enthousiast over onze fotograaf en haar werk. Een van de reacties was alsof onze foto uit een film geknipt was! De reportage is voor ons een blijven waar wij met heel veel liefde op terug kunnen kijken!

- Daisy & Berkant - 

Daisy zw (1 van 1)-3.jpg

Toen wij Priscilla ontmoetten op de trouwbeurs was er gelijk een klik en vonden we haar werk erg mooi. Enorm belangrijk. Na een kort gesprek pakten wij onze agenda's erbij en hebben we een loveshoot gepland op dezelfde locatie als waar we zijn getrouwd. Leuk voor de voorpret maar ook om alvast samen alle leuke plekjes voor foto's te bekijken.Deze foto's hebben we gelijk kunnen gebruiken voor onze uitnodiging. Op de bruiloft is Priscilla aanwezig, maar toch ook niet. Ze is toegankelijk, gezellig en gaat haar eigen gang. De eerste foto's kregen we al in het weekend en de rest volgenden als snel daarna. Haar grootste talent? Spelen met lichteffecten, wat geweldige resultaten geeft. Wij raden haar echt ieder bruidspaar aan!

- Rob & Sanne -

RS_Trouwfotograaf_Nederland_Limburg_Venl
bottom of page